Juurviljade.seiklused _Joona.lugu_

Ameerikas kuulsust kogunud ja kogu maailmas tuntuks saanud lastepärane Juurviljade seiklused andis välja ka paar kinoversioonis multifilmi. Tavapärased osad on vaid lühifilmid kuid see täispikk kinoversioon oli väga menukas USA kinodes. Antud mutifilmiseeria taga on terve suur lastele ja pühapäevakoolile suunatud teenimistöö ning väga palju kaasnevat materjali.

Jonah – a veggietales movie (multifilm) (Eesti keeles)
Joonase lood – juurviljade seiklused
(2002) 75 min IMDb kood tt0298388 DVD+lisad
Filmi koduleht: www.jonahmovie.com

Meie enda osake Juurviljalugude ajaloost: esimene täispikk Juurviljalugude film! Need armsad Juurviljad on käsile võtnud suurima kalaloo, mida eales jutustatud – Joona ja vaal.
Pärast õnnetut sasimist pesunööriga, Tomat Bob ja vanker täis Juurvilja lapsukesi leiavad ennast ootamas puksiiri mahajookstud meretoitude leti juures. Nad saavad kokku piraatidega, Kes Ei Tee Midagi. Nad hakkavad kambale rääkima ebatavalist lugu sõnumitoojast nimega Joona. Ühel päeval Joona saab Jumalalt sõnumi Niineva elanikele, kuid Joona vihkab Niineva inimesi. Nad mitte ainult varasta ja valeta, kõige hullem on see, et nad löövad inimesi kaladega! Selleasemel, et viia see sõnum, Joona otsustab heisata purjed vastassuunas. Kuid ta ei jõua eriti kaugele – Jumalal on väga veenvad viisid Joona veenmiseks, et ta teeks selle töö ära. Tüüpilises, naljakas Juurvilja stiilis, see tuttavad loo ümberjutustus õpetab sügava õppetunni: et üks parimaid ande, mida sa võid saada ja anda, on teine võimalus.

Juurviljade.seiklused _Joona.lugu_snap4

Juurviljade.seiklused _Joona.lugu_snap1

Juurviljade.seiklused _Joona.lugu_snap3

Juurviljade.seiklused _Joona.lugu_snap2

———————————————————-

Eestikeelne nimetus (Lõbusate meremeeste uskumatud seiklused. Joonase lood.) on veidi ekistav, nimelt on see täispikk kinomultifilm tervest oikast multifilmi seeriast: juurviljade seiklused. Antud multifilmiseeriat peetakse üheks parimaks ja kvaliteetsemaks kristliku sõnumiga multifilme. Analoogseid on ka varem olnud Superbook jt. kuid antud film on kaasaegse kvaliteedi ja heliga.

Antud film on täielikult eestindatud – dubleeritud profesionaalsete näitlejate poolt ja tänu sellele on üks kvaliteetseim ja kaasaegseid eestikeelne kristlik – piibli multifilm. Filmi on võimalik osta kristlikest poodidest või www.usk.ee E-poest.

DVD kaanel tutvustus:

Ka kõige leidlikumad ja lõbusamad juurviljad võivad vahel sattuda lootusetusse olukorda. Olles teel supertähe Twippo kontserdile satuvad juurviljad metsarajal peadpööritavatesse seiklustesse. Kõike seda, mis nendega teekonnal juhtub, saate näha, kui vaatate käesolevat multifilmi. Kui Teile meeldivad lustakad ja kaasahaaravad seiklused, siis on see täispikk multifilm mõeldud just teile!

 

———————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee