Archive for September, 2008

Maha jäetud II: Suure Viletsuse Vägi

Left.Behind.II_b

Maha jäetud II: Suure Viletsuse Vägi – Left Behind II: Tribulation Force (2000) – ( seeriast Apocalypse II osa) On möödunud nädal pärast Ülesvõtmist ning miljonid inimesed, kes haihtusid õhku, on ikka kadunud. Kaos valitseb maailma, mil paanika ja kurbus tabab allesjäänuid ning nad jätkavad armastatute otsimist. Enesetappude arv on hüppeliselt kasvanud, ärisid ja kodusid rüüstatakse ja sõja seadused on kehtimas. Masenduses olev maailm vaatab ÜRO presidendi  poole, kes oleks neile liidriks ja juhiks, kes on ainus inimene pakkumaks mingitki vastust, lootust ja plaane, et taastada rahu ja kord.

Continue Reading »

Säästumarket üllatab – väärtfilm!

Edges.Of.The.Lord

Säästumarket üllatab – väärtfilm pool muidu! Eesti tegutseva kaubandusketi Maxima poodides võib leida imeodava hinnaga ühte mujal maailmas kristliku kogukonna poolt väga hinnatud filmi: Edges Of The Lord. Videolevi on tõlkinud filmi “Sama Jumala lapsed”. Aga kiirusta filme on piiratud kogus ja hinnaga 14.90 EEK

Continue Reading »

Maha jäetud – Left Behind I (2000)

Left.Behind.I_b

Left Behind seeriast film: Left Behind I  – Maha jäetud ( seeriast Apocalypse I osa) Piiblis nimetatakse seda aega “suureks viletsusajaks” või “Jaakobi ahastusajaks”. Mitte midagi ei jää enam endiseks, lühikese aja jooksul paisatakse inimkond kõige jubedamatesse katsumustesse ja hädadesse. Ülesvõtmine oli juba toimunud ja maailma on dramaatiliselt muutunud. Miljonid inimesed on kadunud ja keegi, kes on alles jäänud, ei suuda isegi meenutada, et nad oleks üldse eksisteerinud!

Continue Reading »