Truth_films_

Teretulemast! Truth Films kristlik teenimistöö on tegutsenud juba aastast 2001. Vabandame aga me uuendame oma kodulehte! Siit võid sa lähitulevikus leida igasugu huvitavaid kristlikke lühifilme, millest osa me plaanime ka tõlkida. Kiire meie tegutsemise lühikokkuvõte:

  • Oleme teinud monitooringut kristlike filmide üle üle terve maailma. Oleme kristlike filmitootjate uudislistides ja jälgime kodulehti. Omame üsna suurt ülevaadet ja nimekirju olemasolevatest kristlikest filmidest. Tänaseks omame ligi 100–st kristlikust filmist koosnevat kristlike filmikogu VHS, DVD peal. Tegelem vaid originaalfilmide omamise ja nende edasi müügiga. Ärge paluge meil teha koopiaid CD-le jms.
  • Tõlgime kristliku sisuga kristlikke lühifilme ja levitame neid Godtube, Youtube keskkonnas ning KristlikMeedia kodulehtedel.
  • Vahendame Eesti videolevis leiduvaid kristliku sisuga filme ja multifilme. Hulgi ja jaemüük.
  • Kirjutame ja tõlgime kristlike filmide tutvustusi ja ülevaateid.

Löö kaasa ja kommenteeri

Ootame ka meie lugejate tagasisidet filmiuudiste, videote jms. suhtes. Lisame vaid Ees ja Perenimega postitusi, E-mail on kohustuslik aga see jääb varjatuks ja ei kasutata spämmiks! Kommnetaarides on keelatud reklaam viidete näol, lubatud on vaid teemakohaseid linke filmide lehele vms.

NB! Kõik postitatud kommentaarid läbivad kontrolli ja kui nad sobivad meie TruthFilms kodulehe suunitlusega, siis need ka avalikustatakse. Tegemist oleks siis iga teema alla justkui külalisteraamatuga, kuhu ootame vaid väärikaid, positiivseid jms. kommentaare. See ei ole koht nõmetsemiseks, õelutsemiseks ja vaid millegi mahategemiseks jms.

Juhul kui tunned, et soovid olla osa meie meeskonnast ja kirjutada arvustusi ja tutvustada kristlikke filme ning postitada Youtube jms. leide, siis anna meile endast teada video[ät]usk.ee kus kirjuta endast ja miks sa seda teha tahad!

Head kaasalöömist!

Jumala õnnistust soovides …

Antti Loodus

projektijuht
KristlikMeedia

E-mail: video[ät]usk.ee

Truth Films 2001–2007