Waterproof_b

Veekindel – Waterproof (1999) Selles dramaatilises taastumuse ja pääste teekonnas me oleme tunnistajaks karmile reaalsusele Washingtoni karmidel tänavatel  ja Louisiana linnakeses Waterproof. Igaüks, kes on kunagi maadelnud usuga, saab samastuma selle filmiga. Sa tahad püsti tõusta ja hüüda, mil kadunud armsad tulevad koju ja saavad üle sisemistest kaklustest, mis aitab neil leida tee altarini.

 

Veekindel – Waterproof
USA (1999) 94 min IMDb kood tt0138927 DVD

Dramaatiline teekond taastumisest ja päästest. Filmis mängib Burt Reynolds.

Selles dramaatilises taastumuse ja pääste teekonnas me oleme tunnistajaks karmile reaalsusele Washingtoni karmidel tänavatel  ja Louisiana linnakeses Waterproof. Üksikema Tyree Battle (April Grace) võitleb selle eest, et tema noor poeg Thaniel (Cordereau Dye) hoiduks eemale kampade poolt täidetud linnatänavatelt, millesse ta on segatud. Olles kamba ränga surve all, Thaniel kogemata tulistab juudisoost poepidajat Eli Zeal’i (Burt Reynolds) luhta läinud poeröövis. Tyree, kaitstes oma poega seaduse eest, röövib Eli ja põgeneb oma kodulinna Waterproof’i, millest ta on olnud võõrastunud 15 aastat, olles maha jätnud oma kaua kannatanud ema (Janet Dubois), oma joodikust vanema venna Big’i (Anthony Lee) ja oma ajameelse noorema venna Natty (Orlando Jones).

Haavatuna ja aeglasti paranedes, Eli esialgu maadleb oma sunnitud vangistusega, kuid peagi leiab mõistmise andestamise väes. Ta hakkab maha murdma radikaalseid barjääre, klappides afro-ameerika perekonnaga, kes oli tema röövinud – eriti vanaisa Sugar’iga (Whitman Mayo), sarmikalt targa perekonna patriarhiga.

Tyree ema alistamatu usk on võti, mis lõplikult hoiab perekonda koos, mil ta võtab uuesti teretades vastu oma “kadunud tütre” käed avali. Kui Thaniel kogemata satub nägema Jeesuse portreed ja küsib: “Kes on see valge tüüp?”, ta mõistab, kui meeleheitlikult tema tütar ja lapselaps vajab juhtimist ja alistumist Kristusele.

Planeerimata perekonnakokkutulek põhjustab kogu perekonna kokku puutuma oma enda sügavale maetud saladusega, mis lõpuks toob esile emotsionaalse ja vaimse uussünni ja seda kõike Eli abiga.

Igaüks, kes on kunagi maadelnud usuga, saab samastuma selle filmiga. Sa tahad püsti tõusta ja hüüda, mil kadunud armsad tulevad koju ja saavad üle sisemistest kaklustest, mis aitab neil leida tee altarini.

 

Pikem tutvustus: Christiananswers.net

——————————————————————————————-

 

——————————————————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee