Saatanlik.muusika_b

Kas muusika võib olla saatana tööriist? Kas on olemas saatanlikku muusikat? Kas põrgu ja deemonid võivad inspireerida muusikuid, laule ja kontserte? Kas rüvetatud muusika läbi võib inimene seestuda – saada kurjast vaimust vaevatuks? Kas teatud muusika võib olla OHTLIK sulle või su lastele? Vastus: Jah! Sa pead seda lugema ja nägema! Teeme veidi juttu videofilmide: Hell’s Bell’s – The Dangers of Rock ‘N’ Roll ja They Sold Their Souls For Rock N’ Roll. Google video stramingust võimalik neid ka vaadata! Väärt kraam ma ütlen, tsekka kohe järgi ja saada selle postituse viidet ka teistele!

Kes mäletavad HELL’S BELL’S videot (originaal Hell’s Bell’s – The Dangers of Rock ‘N’ Roll), mis levis ka 90 alguses meie maal, oli vist isegi tõlgitud sünkroonis ehk pealeloetuna siis. See on kristlik videoseeria, mis räägib rokimaailma ja rock muusika telgitagustest. Neile filmidele on siis veel lisaks: Hells Bells 2 ja Rock Rap And The Spiritual World. Teema oli siis väga aktuaalne. Aastad on läinud ja veerenud ja ausaltöeldes hoides silmi lahti pole kristlaste poolt selle kohta julget ja selget sõnumit enam kuulda olnud, pean silmas meediat jms.

Piiblis on kirjas siis Jumala tahe, Piibel on Jumala Sõna. Jumala Sõna valguses me mõistame, et MUUSIKA kolmest allikast sündinud: Jumalast, Saatanast ja inimesest. See on väga oluline mõista ja arusaada. Nüüd üks asi olgu kohe ära märgitud, et MUUSIKA STIIL ei ole kohe see, mis määrab mis muusikaga tegemist on. See oleks sama jabur, kui väita et orel on Jumalast ja kitarr ja trummid on saatanast jms. Samas on olemas jälle teine kraav, kus leierdatakse ikka ja sama juttu: ‘oh, mis te näete tonti seal kus seda pole’ jms. Veel hullem, on kristlais kes on SEOTUD ja nende elu halvas mõttes mõjutatud sellise muusika kuulamise ja fännamise poolt ja tõttu! See e iole nali, selline muusika reostab – määrib – seob inimesi vaimselt ja raskemal juhul võib inimene isegi seestuda!!!

Samas peab tõdema, et üks osa raskemetall ja tenomuusika on oma olemuselt ja helivõnkumiselt juba nö. aju tappev ning teatud ainetega koos tarbides tratud liiki transi viiv asjandus. Jällegi muusika ei ole pelgalt HELIVÕNKUMINE! Muusika kannab endas midagi, mida me nö. joonlauaga või mõne aparaaadiga mõõta ei saa. Küll aga saab seda vaimus – südames tunnetada. Muusika on siis üldjuhul muusika + sõnad. Piibli valguses on sõnad alati millegi (mingi mõju kandjad), kas sõnad on tühjad või on need täis midagi! Sõnad on justkui anumad, nad võivad olla tühjad või täis või pooltäis midagi. Nii on ka muusikaga, muusika kannab endas midagi!

Paljusid ajab see teema ja sõnastus ‘müüsid oma hinge’ ja et muusika võib olla ‘saatana tööriist’ jms. Aga tegelikkuses on asi naljast kaugel. Muusikatööstus on omaenda teadamata üheks suuremaks põrgu tööriistaks siin planeedil. See on jutskui religioon (omaette maailm), jutlustajad (muusikud), järgijad (fännid), õpetus – ideoloogia (laulude sõnad) ning elumuutus (elustiil mis kaasas käib).

Aga vaata siis selle filmi 4 osa:

 They Sold Their Souls For Rock N’ Roll part1

They Sold Their Souls For Rock N’ Roll part2

They Sold Their Souls For Rock N’ Roll part3

They Sold Their Souls For Rock N’ Roll part4

Kellel palju kannatust ja pealehakkamist, siis saab sedasama videot vaadata ka YouTube videosaidil. Seal on see tehtud 40 erinevaks osaks või failiks. Paremal klikid ‘more info’ ja seal kuvatakse kõikide osade viited. Ahjaa seal on videol all mingi keele subtiitrid.

—————————————————————————————-

Kristlikust Foorumist võime lugeda ka järgmist:

Piibel ütleb meile Saatana kohta

1.Peetruse 5:8-s: “Olge kained, valvake! Teie süüdistaja, kurat, käib ringi nagu möirgav lõvi, otsides, keda neelata.”

Saatan on väljas petmas maailma ja sealseid inimesi ning Saatan kasutab selleks muusikat, kuna Saatan on loomulike muusikaliste võimetega langenud ingel. Tõestused on siin:

Jesaja 14:11-12 “Alla surmavalda on tõugatud su kõrkus, su naablite helinad; su alla on laotatud ussikesi ja sind katavad vaglad. Kuidas sa ometi oled alla langenud taevast, helkjas hommikutäht, koidiku poeg, tükkidena paisatud maha, rahvaste alistaja?”

Hesekiel 28:13-16: Sa olid Eedenis, Jumala aias, sul olid katteks kõiksugu kalliskivid: rubiin, topaas ja jaspis, krüsoliit, karneool ja nefriit, safiir, türkiis ja smaragd; su raamistised ja õnarused olid kullast tehtud, valmistatud su loomispäeval. Sa olid nagu keerub, hiilgav kaitsja, ja ma panin sind pühale mäele; sa olid otse jumalik olend, kes võis käia tuliste kivide keskel. Sa olid laitmatu oma teedel alates su loomispäevast, kuni sinus leiti ülekohut. Sinu suure kaubitsemise tõttu täitus su sisemus vägivallaga ja sa tegid pattu. Sellepärast tõukasin ma su Jumalamäelt ja hävitasin su, kaitsja keerub, tuliste kivide keskelt.

Seega Saatan kasutabki muusikat inimeste meelitamiseks enda poolele. Enne langemist oli ta Jumalat ülistamas. Seega saame öelda küll, et muusika saab olla Saatanast mõjutatud. Üks asjakohane link ka siia: saatana muusika. Rahu aga teie südametesse õed ja vennad ning otsigem ja avastagem seda, mida meie Taevasel Isal on meile pakkuda, et elada täisväärtuslikku ja püha elu Talle.

Lisaksin ühe asja veel, et muusika ei ole Saatana loodud, vaid see on Saatana poolt ära solgitud. Jumal lõi muusika ja erinevad muusikainstrumendid. Jumal on Looja, Saatan aga hävitaja, mõrtsukas ja vendade süüdistaja. Saatan on alati püüdnud matkida Jumalat, kuna ta ise tahab olla ja saada Jumalaks, et inimesed teda ülistaksid. Ja just tema poolt mõjutatud muusika on see, kuidas panna inimesi teda kummardama ja ülistama. Näiteks kui me kuulame mingit muusikat ja see meile väga meeldib, siis hakkame tahest tahtmata seda viisi ja laulu kaasa laulma. Kui aga selleks on satanistlik laul …tähendab ülistame kaasa lauldes saatanat (see saab olla teadlik ja mitteteadlik. Viimane kehtib juhul, kui me ei tea, et see on Saatana poolt inspireeritud.)

Saatan ei ole rumal vennike punases kuues ja hargiga…ta on kaval ja teab, mida ta teeb. Me ei tohiks tema väge alahinnata, kuid samuti me ei tohiks olla hirmutatud tema poolt, kuna hirm on usu vastand.

 —————————————————————————————-

Saatana.muusika

Saatana muusika

Eesti keeles on antud teemal internetis üsna vähe infot. Tänud kristlasest vend fireproof-ile, kes on teinud kodulehe: Saatana muusika Sellelel lehel on enamus artikleid on tõlgitud www.goodfight.org leheküljelt ning artiklite autoriks pastor JOSEPH SCHIMMEL. Soovitan neid artikleid lugeda. Kodulehelt võime lugeda:

Oled sattunud webilehele, mis hoiatab rock muusika tagamaadest ja paljastab Saatana teod, mida ta on tegemas rock ja pop muusikaga ja artistidega, kes esitavad rock, pop ja metal muusikat. Teadmiseks, muusika on üks kõige võimsamaid relvi, mida Saatan kasutab inimeste
põrgu meelitamiseks. Inimesi tuleb hoiatada selliste asjade eest!
Kui keegi neist all olevatest artistidest peaks olema päästetud, ei tähenda ikka, et me peaksime kuulama nende vanu lugusid, mil nad ei tundnud Jeesust Kristust kui elu Issandat, kuna vanad laulud on endiselt täis ebajumalateenistust ning samuti õhutamisi vägivallale ja amoraalsele sekselule. Efeslaste 5:11 – ärge hakake pimeduse viljatute tegude kaasosaliseks, vaid pigem paljastage neid!

Valik artikleid sellelt kodulehelt:

—————————————————————————————-

Goodfight.ministry

Kel antud videote suhtes huvi siis võib võtta ühendust TruthFilms kontaktidel. Filme mida võiks ja peaks ka meie maal inimesed nägema ja mida võiks mõnda ka tõlkida on päris mitu. Võid anda oma panuse, et sedalaadne sõnum saaks paisatud ka eesti keeles meie maa noorteni, toeta meie tööd.

Samuti on võimalik osta järgmisi filme: Hells Bells 1 Hells Bells 2 ja Rock Rap And The Spiritual World, The Allure of Rock: Revisited. Kes neid juba ostnud siis andku teada oleme huvitatud nende laenutamisest!

Tsekka ka: www.hollywoodunmasked.com

Jumala tarkust ja äratundmist soovides …

Antti Loodus

TruthFilms
video.usk.ee