SIX_The.Mark_b

SIX – The Mark (2004) Kaasahaarav põnevusfilm ajast, mil planeeti valitseb “suur viletsusaeg” ning saatanlik diktaator. Inimesi jälgitakse ja kontrollitakse kehas olevate kiipide kaudu. Kolm meest – kaks eesmärki – üks valik. Peaosas – Stephen Baldwin (Hollywoodi julgeim uuestisündinud ja radikaalne kristlane, kuulsa iskliku tunnistuse – menuraamatu autor).

SIX – The Mark
USA (2004) 104 min IMDb kood tt0344777 Divix 1CD

Filmi koduleht: www.themoviesix.com

2005 Crown Award võitja (hõbe), parim draama $250,000
2005 Crown Award võitja (pronks) parim stsenaarium

Viimastel päevadel enne Harmagedooni jõhker diktaator valitseb Maad. Kasutades kõrgtehnoloogilist jälgimist satelliitidelt kõrgtasemeliste siirdatud kiipide läbi, Ühiskondlikud Politsei Jõud imbuvad igasse inimese eksisteerimise tahku, jälgides igat füüsilist ja digitaalset jälge, mis maha jäetud. Kaks poliitilist vangi (David White, Kevin Downes) kohtavad salapärast võõrast (Stephen Baldwin), kes hoiab võtit nende põgenemiseks ja inimkonna ellujäämiseks. Vangide teadmata, ÜPJ agendid teevad püüavad kaubale saada vangiga (Jeffrey Dean Morgan), et too reedaks kristlastest põgenikud. Need kolm ebatõenäolised liitlase peavad põgenema hukkaja tera eest, takistades ÜPJ salaagentide (Amy Moon, Brad Heller) inimjahti ja ühendavad jõud maailma kõige tagaotsitava põgenikuga: vastupanuliikumise juhiga (Cosimo Michael). Kui nad põruvad, inimkond saab olema määratud surmale, vastupanuliikumine saab kokku kukkuma ja vaenlane saab võtma iga viimase kui elu.

Osades: Stephen Baldwin (Hollywoodi julgeim uuestisündinud ja radikaalne kristlane, kuulsa iskliku tunnistuse – menuraamatu autor), David White, Kevin Downes, Jeffrey Dean Morgan, Amy Moon, Brad Heller ja Cosimo Michael.

„Meelt lahutav film ja kasulik vahend, juhtimaks inimesi kaaluma Evangeeliumi sõnumit.“ – Tead Baehr, MOVIEGUIDE®

„Evangeeliumi vägi muuta tegelaste elusid on näidatud sügavalt ja liigutavalt realistlikult. Sama reaalselt on esitatud päästeplaan selles filmis, nii et vaatajad ei saa hiljem vabandada.“ – Pastor John Hagee, Global Evangelism Television.

„Nii mina kui Rexella usume, et see saab olema suurimaid religioosseid väljaandeid, mida me kunagi näinud oleme. Ma tean, et te saate olema tohutult liigutatud, mil vaatate seda Püha Vaimu poolt juhitud tootmist.“ – Dr. Jack Van Impe, JVI International president.

——————————————————————————————-

——————————————————————————————-

NB! Otsime sellele filmile ingliskeelse ümberjutustuse tegijat. Oskad keelt, sul on arvuti ja leiad ka aega, tee sellele filmile ümberjutustus teistele õnnistuseks. Liitu meie meeskonnaga ja anna oma panus teenides meediateenistuses.

——————————————————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee