Sensitiivne Eesti ja Eesti nõiad. Ettevaatust vaimne solk!

Eelmine telehooaeg juba jooksis saatesari SENSITIIVNE EESTI, mis rüvetas ja külvas lustet tuhandetesse eestlaste kodudesse. Eestlastesse, kes selle asemel, et juua Elava Jumala puhtast allikast rüüpab “vaimse maailma tagaukse” juures mädamärjukest. Eks see olegi teatud liiki JUMALTU ELU ja materjalistliku võidujooksu nähtus, huvi igasuguse üleloomuliku vastu. 

Oh häda aga nüüd on siis avatakse ühe erakanali lahkel loal uus sopatiik, kõik kes janunevad tulge ja mürgitage ennast saatana valedega! Armas lugeja – nõidumine ja posimine ei ole MÄNG see seob inimesi ja avab SAATANALE nende ellu uksed tuua veel suuremaid ja hullemaid hädasid!

Hoiata oma lähedasi ja tuttavaid, et nad ei tegeleks selle jamaga! Nõidus ja manamine avab saatanle ja kurjadele vaimudele uksi. Selle asemel, et saada vabaks saavad inimesed seotud kõikvõimalike jubedustega! Eriti ohtlik on see lastele! On juhtumeid kus vanemad on vaadanud neid saateid ja lapsed kes salamahti piiluvad on peale seda öösiti une kaotanud ja haigeks jäänud jms. Nõidus meedias seob samamoodi nagu ehtsa nõia ja meediumi juurde minek! Truth Films meeskond kustub üles kristlais puhastama oma kodud ebajumalatest ja nõidusest!

2.Ko.6,15–16
Kuidas sobib Kristus ühte Beliariga? Või mis osa on usklikul uskmatuga? Kuidas sünnib Jumala tempel ühte ebajumalatega? Sest meie oleme elava Jumala tempel, nõnda nagu Jumal on öelnud: “Ma elan nende sees ja käin ja olen nende Jumal, ja nad peavad olema mu rahvas!”

Palvetame ja nõustume, et sellised asjad võiks kaduda me maalt – see on saatana rünnak ja kurjuse pealetung eriliti võikal moel – Jumala kogudus ju on kahjuks õnnistatud urus. Kristlased peavad jõudma TV-sse, mis on selle põlvkonna hingedepüüdimise veekogu. Tv ja meedia on koht kus neid kohtab ja neile sõnumit saab esitada (ka internet on seda).

Olge vaimselt tulised ja palvetage igal ajal vaimus.

Kurjusele vaimus – palves vastu siestes Jeesuse nimel!