The.Bible_Apocalypse.Revelation_b

Piibel – Apokalüpsise Ilmutus – The Bible – Apocalypse Revelation (2003). Itaalia filmistuudio poolt tehtud üsna heal kinokunsti tasemel tehtud film, mis räägib apostel Johannese aega ning tema vangistust Patmose saarel. Saarel viibides näidatakse talle taevaseid nägemusi, mis puudutavad tulevikku ja on kinnituseks neil päevil kristlastele, kes elavad keisri tagakiusu all.

 

Piibel – Apokalüpsise Ilmutus – The Bible – Apocalypse Revelation
Itaalia (2003) 93 min Divix 1 CD (Vene keele tõlg)

On aasta 90 p.Kr. ja Rooma imperaator on vallandanud virulentse kampaania kristlaste vastu. Olles vangistatud roomlaste poolt, vananev apostel Johannes võitleb, et päästa kristlust väljasuremisest, saates kirju kristlikele kogukondadele.

Soov kohtuda viimase elava Issanda kannatuste tunnistajaga, noorel kristlasel Irene’l õnnestub saada ligipääs Johannese vanglale. Usaldades kirjapandud märkmeid oma nägemustest talle, ta palub Irene’i, et ta levitaks seda sõnumit kristlaste hulgas. Need nägemused moodustavad Ilmutuse Raamatu sisu.

Mõnede jaoks need kutsuvad esile maailmalõpu; teistele need vihjavad võitlustest, mis saab kõigi ajastute kristlastele osaks.

——————————————————————————————-

——————————————————————————————-

Tsekka ka: Filmiüllatus säästuketis MAXIMA – seal on neid DVD plaate veel olemas!

——————————————————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee