Noah's Ark - The New Beginning (2008)

Ameerikas on hakkama saadud, siis uue Noa laeva temaatilise multifilmiga. Hollywood nimelt Disney Stuudio on ka varem andnud välja Noa laeva teemal lausa 2 multifilmi, seda siis: Father Noah’s Ark (1933) ja Fantasia 2000 (1999) (1959 aastate remix). VHS videolaenutuse ja TV versioone on aga kokku oma kümmekond mõneminutilistest kuni 60 min. versioonideni välja. Aastate jooksul on välja antud ka mängufilmi Noa laeva teemadel, nendest teeme juttu mõni teinekord.

Noah’s Ark: The New Beginning
(2008) IMDb kood tt1091821 divix 1CD

Seekord siis tegemist Argentiina filmiga, mille saamisloole on andnud oma panuse Promenade Pictures ja oma käsi mängus ka Unifed Pictures üsna kopsaka eelarvega kaasaegse ja kuulsate näiteljatega pealeloetud animatsioon – multifilmiga. Sama filmistuudio tegi 2007 aastal ka filmi  The Ten Commandments  Tegemist on paljutõotava täispikk ehk siis kinoversioonis multifilmiga, mille teemaks on Noa ja paljude loomade seiklused.  Kindlasti saatke meile tagasisidet ja kommentaare, kuidas see film ka on kui nähtud!

Film on sihitud mitte DVD ja laenutusfilmiks vaid ikka täispikaks kinoversiooniks. Tõenäoliselt film meie kinodesse ei jõua, kuna nii mitmed Ameerikas kinodes edukad olnud kristlikud filmid ei oile kahjuks siia maale jõudnud. Jääb üle ka loota, et jõuab ning, et film võidakse ka dubleerida või tõlkida eesti keelde ja see jõuaks ka meie videolevisse. Kui mitte jääb selle hankimine vaid väga kitsa huvigrupile kättesaadavaks, neile kes ostavad filme lääne e-poodidest nagu seda teeb ka TruthFilms juba aastast 2001.

Promenade Pictures kodulehelt leiame veel mitmeid põnevaid piiblioteemalisi multifilme, mis neil käsil ja töös. Jääme huviga ootama neid 3D uue põlvkonna arvutianimatsiooniga multifilme, mis pakuvad kristlaste lastele tõelist alternatiivi “maailma” multikate kõrval.

Kohe kui ametlik DVD välja lastakse on see ka olemas TruthFilms videokogus, huvilistel võtta ühendust ja tutvuda meie põhimõtetega siin. Kes otsustab selle filmi DVD osta, siis teadmiseks kodukasutuseks olemas ka sellele filmile ENG ümberjutustused.

Vaata filmi trailerit pole veel mitte kusagilt võtta, võid ju vaadata ehk on nüüd kusagilka olemas.

——————————————————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee

 

 

 

Pilte Noa laeva teemal (need ei ole selle filmiga seotud):

Noahs-ark-mural_3

Noahs-ark-mural_2

Noahs-ark-mural