Omega.Code.2.Megiddo_b

Apocalypse seeria tegijatelt ja Omeha Code I tegijatelt on välja antud üks lisafilm: Megiddo: The Omega Code 2, mis on kaasakiskuv film ajastu lõpu temaatikas. Kui välja jätta Hollywoodi vändatud “Ben-Hur” ja on see eelarveliselt järgmine kristlik film (miljonid dollarid). Nende vahendite, näitlejatega ja võimalustega on tulemus ikka super hea. Aga siin see on – üks kallemaid ja vingemaid lõpuaegade temaatilisi filme: Megiddo: The Omega Code 2

Megiddo: The Omega Code 2
Megiddo: Oomega kood 2
USA (2001) 106 min IMDb kood tt0263728 DVD+lisad
Filmi koduleht: www.8x.com/films/megiddo

Alguses… lõpul oli nimi!

Andekas noormees, Stone Alexander, pärib oma isa meediaimpeeriumi, lõpuks saades jõuliseks rahvusvaheliseks liidriks ja poliitiliseks geeniuseks…Antikristuseks. Samal ajal Stone’i noorem vend tõuseb Ameerika Ühendriikide presidendi kohale. Kui Stone’i tõeline viha Jumala ja inimkonna vastu esile kerkib ning vägivalda kasutatakse tema vastaste puhul, president püüab  jälile saada Stone’i strateegiale valitseda maailma. Kuid isegi Ameerika militaarüksused pole piisavalt tasemel vastased Metsalisele. Lõpuks, Megiddo tasandikul ainult Jumala imeline vägi on suuteline jagu saama Saatana plaanist (Vanuse piiranguks on filmil PG-13 vägivalla tõttu. See põnevus-draama TBN Production’i poolt põhineb piibellikel prohveteeringutel ja sisaldab ekstra piibellikke stseene dramaatiliste efektide lisamiseks. Ei ole soovitatav noorematele lastele.)

„Megiddo“ on üleloomulik reis maailma, mis kiikumas üles alla Apokalüpsise äärel. See järgib nurjatu juhi tõusu, kes kogub maailma armeesid Armageddoni lahinguks, mil õnnetused ja viletsused möllavad Maal. Mõlemad, eellugu ja järg Oomega Kood, Megiddo’le, töötavad kui eraldi seisvad lood. Emotsionaalsel tasandil Megiddo on nagu Kaini ja Aabeli lugu kahest mehest, kes on sissevõetud ühest ja samast naisest, kasvanud kui vennad, kes üles kasvades leiavad end teineteise vastasena saatuse ja kogu maailma hingede pärast.

Filmid Megiddo on rohkem eriefekte kui filmis Pearl Harbor.

 

Cast

  • Michael York – Stone Alexander
  • Michael Biehn – David Alexander
  • Diane Venora – Gabriella Francini
  • R. Lee Ermey – President Richard Benson
  • Udo Kier – The Guardian

Franco Nero – General Francini; Jim Metzler – Breckenridge; Noah Huntley – Stone Alexander (age 21); Michael Paul Chan – Chinese Premier; Gil Colon – Colonel Rick Howard; David Hedison – Daniel Alexander; Elisa Scialpi – Gabriella Francini (age 18); Chad Michael Murray – David Alexander (age 16); Eduardo Yañez – General Garcia; Tony Amendola – Father Tirmaco; Forbes Riley – Dana Kincaid; Gavin Fink – Stone Alexander (age 6)

Credit

Peter Bernstein – Composer (Music Score); John Fasano – Screenwriter; Lawrence Mortorff – Producer; Brian Trenchard-Smith – Director; Matthew Crouch – Producer; Stephan Blinn – Screenwriter

Similar Movies

The Rapture; The Apocalypse; God’s Army; Left Behind: The Movie; Tribulation; Revelation; Judgment; Image of the Beast

 

———————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee