Left.Behind.II_b

Maha jäetud II: Suure Viletsuse Vägi – Left Behind II: Tribulation Force (2000) – ( seeriast Apocalypse II osa) On möödunud nädal pärast Ülesvõtmist ning miljonid inimesed, kes haihtusid õhku, on ikka kadunud. Kaos valitseb maailma, mil paanika ja kurbus tabab allesjäänuid ning nad jätkavad armastatute otsimist. Enesetappude arv on hüppeliselt kasvanud, ärisid ja kodusid rüüstatakse ja sõja seadused on kehtimas. Masenduses olev maailm vaatab ÜRO presidendi  poole, kes oleks neile liidriks ja juhiks, kes on ainus inimene pakkumaks mingitki vastust, lootust ja plaane, et taastada rahu ja kord.

 

Maha jäetud II: Suure Viletsuse Vägi  – Left Behind II: Tribulation Force (seeriast Apocalypse II)
USA (2002) 94 min IMDb kood tt0283644 Divix 1CD

Left.Behind.2.screen3

Filmi koduleht: www.tribulationforce-themovie.com

Teine film Left Behind seeriast. Ülimalt evangeelne.

Samuti saadaval VHS-il. Autod äkki juhtideta, kontrolli alt väljas. Hirmunud inimesed vaatavad, kuidas nende armastatud haihtuvad nende silme ees. Mõned ütlevad, et see on tulnukate invasioon, kuid Rayford Steele teab, et tema naise hoiatus oli saanud tõeks – Kristus oli oma koguduse üles võtnud ja Rayford oli maha jäetud maailma Jumala inimesteta! Kuid pimedamad päevad on veel ees…bestsellerist novell jätkub filmis Tribulation Force: Left Behind II.

See üleloomulik, põnevust pakkuv lõpuajapõnevik toob kokku andekad näitlejad nagu Kirk Cameron, Chelsea Noble, Clarence Gilyard, Brad Johnson, Janaya Stephens ja Gordon Currie.

On möödunud nädal pärast Ülesvõtmist ning miljonid inimesed, kes haihtusid õhku, on ikka kadunud. Kaos valitseb maailma, mil paanika ja kurbus tabab allesjäänuid ning nad jätkavad armastatute otsimist. Enesetappude arv on hüppeliselt kasvanud, ärisid ja kodusid rüüstatakse ja sõja seadused on kehtimas. Masenduses olev maailm vaatab ÜRO presidendi Nicolae Carpathia poole, kes oleks neile liidriks ja juhiks, kes on ainus inimene pakkumaks mingitki vastust, lootust ja plaane, et taastada rahu ja kord.

Mil Carpathia on saavutanud maailma armastuse ja usalduse, pole ta teadlik neljast mässulisest, kes levitavad tõde, et tema on see Piiblis prohveteeritud Antikristus. Seda väikest Tribulation Force nime kandvat gruppi juhib pastor Bruce Barnes.

“LEFT BEHIND on parim film, mis seni tehtud apokalüpsise žanris ja on tehtud väga meisterlikult. See teos tõmbab auditooriumi lihtsalt endaga kaasa. Kirk Cameron’i haavatavus  teeb filmi veel vastupandamatuks. Ta on kogu aeg olukordades, mis on väljaspool tema kontrolli. Karakterid on osavalt esile toodud. LEFT BEHIND esitab Jeesuse Kristuse Evangeeliumi väga meelt lahutaval, võimsal ja veetleval viisil.” – Ted Baehr, Movie Guide

Left.Behind.2.screen1

Left.Behind.2.screen2

 

——————————————————————————————-

 

 

——————————————————————————————-

LifeTV kasutuses on ka eestikeelse sünkroontõlkega versioon.

——————————————————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee

 

Left.Behind.2.cover2
Plaadiümbris – kaan on ka selline.