Left.Behind.3.World.at.War_b

Left Behind III: World at War – Maha jäetud III: Maailm sõjajalal. Seeriast Apocalypse nimega siis Left Behind III on välja andnud oma 3 osa, mis on üsna põnev ja kaasakiskuv film ajastu lõpu temaatikas. Kui välja jätta Hollywoodi vändatud “Ben-Hur” ja nüüd aastatetagune “Megiddo: Oomega kood 2” on see eelarveliselt järgmine kristlik film. Nende vahendite, näitlejatega ja võimalustega on tulemus ikka super hea. Vahel kristlased kipuvad võrdlema kristlikke filme mitmekümnemiljonilise (läks pikaks) eelarvega kassfilme – see mõte juba on tobe ning lapsik! Aga siin see on üks värskemaid ja vingemaid lõpuaegade temaatilisi filme.

Left Behind III: World at War  (seeriast Apocalypse III)
Maha jäetud III: Maailm sõjajalal
USA (2005) 95 min IMDb kood tt0443567 Divix 1CD
Filmi koduleht: www.leftbehind-worldatwar.com

PRESIDENT GERALD FITZHUGH elab teistsuguses maailmas – igaüks elab.

Poolteist aastat tagasi tabas Maad suurim katastroof, mida eales nähtud. Ilma hoiatuseta ja seletuseta sajad miljonid inimesed lihtsalt kadusid maa pealt. Maailmas valitses kaos, mida pole veel eales olnud.

Siiski, üks mees näis tõusvat selle väljakutse vastu. Ühel mehel oli tugevust ja veendumust ühendada see killustunud maailm. Üks mees andis sellele maailmale lootust. Selleks meheks oli NICOLAE CARPATHIA. Tema teadis kogu selle maailma reegleid.

Fitzhugh, nagu enamus Ameerikast, kogu südamest toetavad Nicolae uut globaalset juhtimist, kuid on neid, kes ei toeta. Ohtlik militaarne liikumine ja põrandaalune grupp uuesti sündinud kristlasi aktiivselt, kuid killustatuna, teevad tööd, et kukutada Nicolae. Nende põhjus vastuseisuks võib olla erinev, kuid mõlemad grupid on tembeldatud kui ohtlikeks terroristideks, mille Fitzhugh peab peatama armu osutamata.

Pärast püüdlust temalt elu võtta, Fitzhugh hakkab lähemalt vaatama Nicolae’d ja tema uut Maailma Valitsust. Ta sunnib BUCK WILLIAMSIT, rahvusvahelist ajakirjanikku, kellel on ligipääs Nicolaele, et ta teda aitaks. Buck on kristlane ja usub, et Nicolae on tegelikult prohveteeritud Antikristus, kuid Fitzhugh tahab fakte – mitte lugusid.

Militaarliikumise abiga Fitzhugh paljastab valitsuse kohutavad plaanid genotsiidiks ja ruttu ühineb selle sama vastupanuliikumisega, mille hävitamiseks oli ta nii palju ohverdanud. Samal ajal tuhanded on nakatatud valitsuse surmava toodetud viiruse poolt, kaasaarvatud Buck’i uus naine CHLOE STEELE ja tema mentor PASTOR BRUCE BARNES.

Mil aeg peagi otsa saama, Fitzhugh ja Buck peavad tegema raskeimad otsused oma eludes. Ka Fitzhugh ohverdab miljonite inimeste elud, et päästa Ameerika? Kas Buck suudab juhtida Fitzhugh’i tõelise tõeni Nicolae kohta, enne kui on liiga hilja? Ja kui suits haihtub: kes elab üle III Maailma sõja?

 

Asjakohaseid viiteid:

www.leftbehind-worldatwar.com
www.cloudtenpictures.com
www.sonypictures.com

 

———————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee