Judgment_b

Apocalypse seeria välja andnud Cloud Ten Pictures järjekordne osa nimega siis  Judgment (2001) – Kohtuotsus ( seeriast Apocalypse IV osa) Nagu eelmised on ka see film juba aineliselt – sisult üsna põnev ja kaasakiskuv film ajastu lõpu temaatikas. Antud film keskendub jällegi sellele ajale, mis juhtub peale koguduse kadumist (Kristuse varjatud tulek, kui Ta võtab koguduse üles) ning kui vallanud Suur Viletsusaeg, mida on Piiblis ette kuulutatud juba aastatuhaneid tagasi!

Kohtuotsus – Judgment  (seeriast Apocalypse IV )
USA (2001) 105 min IMDb kood tt0257408 VHS – PAL
Filmi koduleht: www.judgment-themovie.com

Ülemkohus versus Ülim Olend. Kohus alaku.

See on möödapääsmatu tulevik. Maailm järgib üht valitsust ja üht meest. See on rahumaailm, siiski mõned võitlevad.

Et purustada teisti mõtlejat, valitseja korraldab ennekuulmatu kohtuistungi. Seda istungit maailmakohtust kantakse üle televisiooni kaudu üle kogu maailma. Kohus, mida saab nägema Helen Hannah, kristlane ja vastupanuliikumise tšempion, süüdi mõistetud ja hukatud viha eest inimrassi vastu.

Kõik on valmis ning ainult alandus ja surm ootab süüaluseid. On ainult üks väike probleem – Mitch Kendrick, kaitseadvokaat, keda on petetud Hannah esindama.

Kavalalt ta mitte ei pane ainult Hannah, vaid ka tema juhi katsele, kes on tõeliselt vitsutamas seda uut maailma. Äkki, saab sellest suurim kohtuistung ajaloos, kus otsustatakse Jumala enda süü või süütus.

Mil jäädes lojaalseks uuele maailma korrale, Kendrick esmalt kaitseb Hannah Jumalat oma enda uhkuses. Kuid mil ta kuulab teda, mõistab ta, et Hannah võib rääkida tõde.

Olles ähvardatud palgatud mõrvari ja maailma liidri enda poolt, Kendrick ikka võitleb enamate vastuste eest. Mälestused valesti mõistetud isast, armastusest piinatud naise vastu ja maailma tabanud nuhtlusest, kõik tuleb ilmale, mil kohus jõuab lõppjärelduseni.

Viimases otsuses asuvad süütute inimeste elud, valitsemine Jumala vastu ja kadunud hingede saatus.

Filmis mängib Mr. T.

———————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee