The.Moment After.1_b

Hetk hiljem I – The Moment After I (1999) Ülesvõtmine oli juba toimunud ja maailma on dramaatiliselt muutunud. Miljonid inimesed on kadunud ja keegi, kes on alles jäänud, ei suuda isegi meenutada, et nad oleks üldse eksisteerinud! Politsei ja FBI hakkavad seda saladust uurima. Maailmas valitseb kaos ja areenile kerkib uus “rahuvürst” oma supervõimuga.  Mitte midagi ei jää enam endiseks, lühikese aja jooksul paisatakse inimkond kõige jubedamatesse katsumustesse ja hädadesse.

 

Hetk hiljem I – The Moment After I
USA (1999) 89 min IMDb kood / tt0240732  Divix 1CD

Ühe silmapilgu jooksul on toimunud massiline kadumine. Hetk pärast segadust ja pööriseid, FBI kutsutakse uurima ja välja selgitama kadunud inimesed. Agent Adam Riley’le (David White) on see isiklik. Agent Charles Baker’ile (Kevin Downes) pole see oluline, see on lihtsalt üks töö. Uurimine viib peagi salapärase mehe juurde (Brad Heller), kes näib üles seadvat paramilitaarset organisatsiooni. Kas selle mehe käes on võti tõele, mida maailm on otsimas?

Kui sa otsid, siis sa ka leiad…tõde on kuskil olemas. See on leida selles dramaatilised Ilmutusraamatu ja Taanieli prohveteeringute tõlgendustes.

See väeline evangeelne põnevusfilm hoiab sind lõpuni põnevil.

“See on arvatavasti parim lõpuaja teemaline film, mida praeguseks tehtud. Kuigi mulle meeldisid filmid “Megiddo” ja “Left Behind”, “Hetk hiljem” lõi mind täiesti pahviks. Tehtud väikse eelarvega ja see on tõendiks kogu filmi ajal, kuid usun, et see lisab reaalsust sellele filmile. Ei mingeid Hollywoody efekte, see film on pärl kvaliteetsete kristlike filmide hulgas. Suurepärane sõnum briljantse looga, mis teeb selle kohustuslikuks vaadata igale kristliku filmitööstuse jälgijale või fännile.”

Crown Award võitja kui parim evangelistlik film (kuld)
Crown Award võitja draama eest, mis maksis alla $250,000 (pronks)

Pikem tutvustus: Christiananswers.net

 

——————————————————————————————-

 

 

——————————————————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee