SP_Does.God.Really.Exist_b

STARTLING PROOFS – Does God Really Exist? HÄMMASTAVAD TÕENDID – Kas Jumal tõesti eksisteerib? See on iga skeptiku nõue. “Tõesta mulle, et Jumal on olemas.” Muidugi, tehes otsuse vastu võtta Kristuse Evangeelium, on usu küsimus. Kuid nagu see uus šokeeriv video näitab, tõendid ülimast olendist on olemas.

 

STARTLING PROOFS – Does God Really Exist?
HÄMMASTAVAD TÕENDID – Kas Jumal tõesti eksisteerib?

USA 58 min Divix 1 CD  (VHS > divix)
Tootja: Cloud Ten Pictures

Kas Jumal tõesti eksisteerib? Tõesta seda! Eks vaata ise!

See on iga skeptiku nõue. “Tõesta mulle, et Jumal on olemas.” Muidugi, tehes otsuse vastu võtta Kristuse Evangeelium, on usu küsimus. Kuid nagu see uus šokeeriv video näitab, tõendid ülimast olendist on olemas.

Selles dokumentaal-draamas, mis valmistatud Left Behind seeria tegelastelt, sa saad nägema hämmastavaid uusi tõendeid oma enda silmadega. Kaasa teevad teadlased ja juhtivad Piibli uurijad (nagu Peter ja Paul Lalonde, Grant Jeffrey, Dave Breese, Dave Hunt ja Chuck Missler). See on see üks video, mida sa saad jagada oma päästmata sõpradega ja armastatutega.

“Tuues kaasaegse tehnoloogia, teaduslikud seletuskäigud ja arvukate ekspertide analüüsid siia, see video ei jäta skeptikutele mingit muud võimalust, kui ainult uskuda, et Jumal tõesti eksisteerib.” – EndTime

“Üks parimaid filme, mis katab endas teadust, prohveteeringuid ja arheoloogiat.” – Christian Family Services

——————————————————————————————


Youtube Part 1

Youtube Part2   Youtube Part3   Youtube Part4

 

——————————————————————————————

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee