Maxima.hinnayllatus

Eesti tegutseva kaubandusketi Maxima poodides võib leida imeodava hinnaga kahte kristlikku filmi. Täpsemalt siis The Bible: Apocalypse ja Bible Jesus (õige ingliskeelne nimetus The Gospel of John).

Astusin siis täna läbi Eestis leviva Maxima Rapla kauplusest. Tegemist on mingi Läti või õigemini Leedu kaubandusketiga, mis oma kombitsaid siinsel turul ajab nagu pikkade roheliste kombitsatega mutant mõnest kosmose ulmefilmist. Mul ei ole selliste naaberriikide nagu Läti ja Leedu vastu mitte midagi aga no tõesti tahaks poes näha ikka Eestimaiseid lihakaupu ja on tugevalt häiriv kõikjal Made In Läti PATS!

Aga üllatus oli üsna meeldiv kui märkasin nende nänni riiulilt soodushindadega DVD plaate. Oli erinevaid DVD filme  ning nende seast paistisid silma kaks tuttavat filmi nagu seda on The Bible: Apocalypse ja Bible Jesus (õige ingliskeelne nimetus The Gospel of John). Plaatide hinnaks oli aga üllatus üllatus midagi 10 EEK (loed õigesti 10 Eesti krooni). Filmid mis muidu mujal maailmas saab kätte 1520 USD + postikulu sai siin kätte alla 1 USD. Ei või olla tõsi? On ikka

Filmide pikema tutvustuse võid leida siis ka tulevikus TruthFilms kodulehelt või Usk.ee portaali filmide rubriigist.

Filmid ise siis venekeelse rõhuga, st nii sünkroontõlge kui ka subtiitrid on venekeelsed. Õnneks on aga ka ingliskeelne originaal valikus olemas. Ainuke miinuseks pean seda, et filmid olid paber või papp karbis. Ise vahetasin kodus need kohe välja. Lõikasin esikaane välja ja kleepisin selle flat CD karbi kaanele. Ei soovita kellegil säilitada CD ja DVD plaate paber kaante – karpide – taskute vahel. Parimaks mooduseks on CD kott näiteks 60 plaadi taskuga. Seda kotti hoia omakorda kapis PIMEDAS ja teadjamad räägivad et hea oleks toatemperatuurist madalama ning just ÜHTLASE temperatuuri juures.

Seega tõtta oma kodukoha Säästuka venna Maxima poodi ja osta endale 2 piibliteemalist filmi soodushinnaga. 

Lisatud hiljem: 10.jaanuril olid veel mõned plaadid müügis.