Apocalypse_

Apokalüpsis – Apocalypse ( seeriast Apocalypse V osa) Apocalypse on lugu armastusest, usust ja vaimsest lunastusest, mis on võimalik selles kaost täis maailmas. Filmitud kuuel kontinendil ja pakkudes uskumatult põnevaid stseene ja segatud südant puudutava draamaga, Apocalypse on film, tõestab olevat aasta kinemaatiline sündmus.

 

Apokalüpsis – Apocalypse (seeriast Apocalypse V )
USA (1998) 94 min IMDb tt0149695 DVD+lisad

Filmi koduleht: www.apocalypse-themovie.com

Kaks inimest, kaks usku, üks valik

Apocalypse on erinev kõigist teistest kristlikest filmidest, mis eales tehtud. Enam kui 300000 koopiat on müüdud. Esimest korda, prohveteeritud viimsed päevad on elavalt ellu toodud selles põnevas ja dramaatilises täispikas filmis.

Armee armee järel laskuvad Armageddoni orgu Iisraelis. Miljonid inimesed kaovad äkki. See on meediasündmus, mida ajalugu pole veel tundnud ja kogu maailm on kleebitud televiisorite ette. Sel samal hetkel suur karismaatiline liider tõuseb esile ja sooritab hämmastavates mõõtmetes ime. Kas ta on see kaua oodatud Messias? Kogu maailm näib olevat veendunud, et ta seda on.

Ainult Bronson Pearl (Richard Nester) ja Helen Hannah (Leigh Lewis) World News Networkis on olukorras, milles üritavad paljastada tõde. Kuid kui Helen avastab selle suure liidri identiteedi, on ta emotsionaalselt katki rebitud, kuna on sügavalt armunud Bronsoni ja avastanud samas uue arusaamise Kristusest ja Antikristusest. Globaalsed politseijõud jälitamas, on see ainus võimalus hoiatada maailma, mil see on suundumas apokalüpsisesse!

Apocalypse on lugu armastusest, usust ja vaimsest lunastusest, mis on võimalik selles kaost täis maailmas. Filmitud kuuel kontinendil ja pakkudes uskumatult põnevaid stseene ja segatud südant puudutava draamaga, Apocalypse on film, tõestab olevat aasta kinemaatiline sündmus.

Filmimuusika on kirjutatud ja esitatud Ray Boltz’i poolt. Kaasa teevad sellised muusikud nagu Twila Paris, Charlie Daniels, Stephen Curtis Chapman, CeCe Winnans, Avalon, Phillips Craig and Dean, Geoff Moore ja the Distance ning Don Francisco.

Olles kasutatud Peter ja Paul Lalonde originaal stseene ja toodetud koos Dr. Jack ja Rexella Van Impe’ga, selles filmis on kaasa löömas Van Impe, evangelist Luis Palau ja raadiohääl Marlin Maddoux.

 

 

———————————————————-

See film on meie laenutuses, see on kättesaadav meie partneritele ja filmiklubi liikmetele.

TruthFilms
video.usk.ee